Aquaria aanleg

Aquaria bij Flevo Corals: kwaliteit en duurzaamheid

Flevo Corals is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen, inrichten en onderhouden van aquaria en adviseren u graag bij uw wensen. Wij werken enkel met hoogwaardige producten en materialen, en werken uitsluitend met zoutwateraquaria. Ook wanneer u een probleem hebt met een bestaand aquarium, bent u bij ons aan het juiste adres.

Deskundige service

Flevo Corals is een specialist op het gebied van aquariumbouw, -onderhoud en -inrichting. Wij zijn een jong team van vakbekwame en enthousiaste medewerkers. Al onze producten en diensten zijn van hoge kwaliteit en duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers kunnen op onze deskundige service rekenen. Met onze onderhoudscontracten hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u volop genieten van uw aquarium.

Aquaria op maat

Klein of groot, wit of zwart, echt of aangemaakt zeewater… Bij Flevo Corals kunnen wij een aquarium naar uw smaak aanpassen. Ook voor elke ruimte voorzien wij u van het juiste aquarium voor uw wensen. Een aquarium kan immers behoorlijk sfeerbepalend zijn. Met onze aquariumbouw bieden wij u uitstekende en op maat gemaakte aquaria waarmee u in huis of op de werkvloer net wat extra uitstraling of juist een rustgevende sfeer creëert. Of u nu dus op zoek bent naar een aquarium voor thuis dat slechts aan enkele guppen onderdak moet bieden, of naar een grote tank voor een grote groep vissen, wij bieden u het neusje van de zalm!

Aquaria inrichting

Aquarium inrichting door Flevo Corals in Lelystad

Wanneer u een nieuw aquarium aanschaft, wilt u natuurlijk wel dat dit er vervolgens ook picobello uitziet. Laat uw aquarium daarom inrichten door de specialisten van Flevo Corals! Wij zorgen voor een deskundige en passende aquariuminrichting waar u, uw vissen, en uw omgeving nog lang plezier van zullen hebben.

Meer dan decoratie alleen

Een aquarium inrichten is meer dan alleen wat decoratie op de bodem plaatsen en vullen met water. Er zijn diverse factoren waar rekening mee gehouden dient te worden. Denk bijvoorbeeld aan de grootte en stijl van de bak, het soort vissen, maar ook de lichtinval in de ruimte en de sfeer die u wilt creëren. Al deze zaken kunnen van invloed zijn op de decoratie die het beste gekozen kan worden. Door onze ervaring en ons enthousiasme kunnen wij u voor elke situatie, locatie en wens advies geven over wat voor decoratie en aquarium inrichting de beste optie is en deze vervolgens ook voor u verzorgen. U haalt alles uit uw aquarium door er de beste decoratie in te stoppen.

Ons aanbod

Bij Flevo Corals bieden wij u verschillende soorten aquariumdecoratie. Stenen, vers levend steen en schuilplaatsen voor de vissen bijvoorbeeld, maar ook diverse koralen en dieren uit eigen kweek. Wij adviseren u graag over welke decoratie het best bij u en uw aquarium past. Zo is er voor iedere smaak en situatie wel iets bij.

Contact of meer informatie

Heeft u interesse in onze diensten betreft aquariumbouw, -onderhoud en -inrichting of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via tel. 0320-41 09 33 of door een mailtje te sturen naar info@flevocorals.nl.

aquariaBij het maken van de aquariums door Flevo Corals wordt er samengewerkt met Cristallo Aquariumbouw B.V..

Cristallo Aquariumbouw B.V.
Chroomstraat 2
8211 AS Lelystad
0320 – 41 50 64
info@cristalloaquariumbouw.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Op afspraak
Woensdag 13:00 - 18:00
Donderdag 13:00 - 20:00
Vrijdag 13:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten