Vissen

Flevo Corals is een bedrijf wat al jarenlang gespecialiseerd is in alles op het gebied van aquaria, vissen, koraal, zeewater en andere benodigdheden. Daarnaast bieden wij u totaalservice. Wij leveren alles wat u bij ons besteld en kunnen indien gewenst het aquarium meteen voor u installeren.

Uiteraard bieden wij u ook vele verschillende soorten vissen voor in het aquarium. U kunt aan de hand van het aquarium beslissen welke vissen het beste geschikt zijn. Of u kiest ervoor om eerst de vissen te kiezen en vervolgens kunnen wij u adviseren welke vissen het beste in het aquarium kunnen. Wij bieden u kleine vissen, grotere vissen, tropische vissen, u kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u regelen.

Een mooi aquarium wat goed ingericht is en waar mooie, leuke vissen inzitten kan veel sfeer brengen in uw huis. Als u het aquarium afstemt op uw interieur ziet het er zeer stijlvol uit en is het een leuke toevoeging.

Het aanbod van vissen en koraal word elke week aangevuld omdat we wekelijks een nieuwe levering binnen krijgen uit onze eigen import.

Voor meer informatie of advies over aquaria kunt u contact opnemen met ons.

Wij geven geen garantie op vissen en levende have

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Op afspraak
Woensdag 13:00 - 18:00
Donderdag 13:00 - 20:00
Vrijdag 13:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten